Lægeklinik

Få en autoriseret lægevikar – til gavn for dig og dine patienter

Har du svært ved at finde bemanding til din lægeklinik?

Hos MedVikar kender vi til udfordringerne og den virkelighed du står over for, når du skal rekruttere vikarlæger til din klinik. I større lægeklinikker med flere ydernumre og flere patienter, kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Derfor har vi skabt en innovativ portal, som gør det let for dig med egen klinik at finde den helt rigtige vikar.

Vi, hos MedVikar, garanterer:
  • Dansk-autoriserede læger med tilladelse til selvstændigt virke, som er kvalitetstjekket af MedVikar. Vi har både speciallæger i almen medicin og b-autoriserede læger med minimum 6 måneders erfaring inden for almen medicin.
  • Læger, som er kvalitetstjekket på forhånd af MedVikar’s konsulenter. Dette foregår ved, at lægerne udfylder et mini CV med deres kompetencer og ansættelseshistorik. Herudover holder vi en samtale med dem inden godkendelse af deres profil. Vi undersøger, om der skulle foreligge klagesager og taler herudover med deres faglige reference for at få mere information om, hvordan de interagerer med patienterne. Ydermere, holder vi en statussamtale med dem hver 6. måned.
  • Læger, som er trænet i forskellige IT-systemer, og som kan arbejde selvstændigt og effektivt fra dag ét.
  • Læger, som løbende tilbydes efteruddannelse, så de altid er opdaterede med nyeste viden inden for almen medicin.
  • Din egen konto på portalen, hvor sikkerheden er i top og du har adgang til alle nødvendige informationer.
  • Nem og gratis registrering allerede i dag.

Vi sørger for, at du altid får professionelle og veluddannede læger ud i din klinik – til glæde for dig og dine patienter.

Opret din gratis konto allerede i dag

Opret konto