Aktiv sommerferie i de smukke kroge af Danmark

Ønsker du at bruge sommeren på at opleve nogle af de smukkeste kroge af Danmark, samtidig med at du hjælper en masse patienter, som har hårdt brug for dig? Så læs med her.

Som en del af MedVikar, kan du kombinere det at opleve nogle nye smukke hjørner af Danmark med at arbejde som læge og hjælpe en masse søde patienter rundt om i landet. Vi samarbejder med Region Sjælland og Region Nordjylland, hvorfor du, som læge hos os, har mulighed for at arbejde i nogle af Danmarks allerflotteste naturområder.

På Sjælland kan du, i fritiden, opleve Møen og Lolland-Falster, hvor der er masser af aktiviteter for både voksne og børn. På Møen finder du et af Danmarks mest populære sommerhusområder med fantastiske strande og skove med mulighed for fuld udfoldelse. Patienterne i området er plagede og har brug for hyppig lægebistand. Du vil dog, i din omgang med denne patientgruppe, møde en masse mennesker med masser af livsglæde og du vil føle, at du får brugt hver eneste af dine kompetencer som almen mediciner.

I Region Nordjyllands regionsklinikker i Pandrup og Brønderslev er du tæt på det brusende Vesterhav, som jo er en stor attraktion i sig selv. Her oplever man virkelig naturens kræfter på nærmeste hold og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke oplevelser man kan få med i bagagen. Her kan man også tage familien under armen og give den gas med diverse aktiviteter for alle aldersgrupper.

I både regionsklinikkerne i Nordjylland og nærklinikkerne på Sjælland, vil du komme til at arbejde tæt sammen med yderst kompetent praksispersonale. Alle klinikker er drevet af én ledende sygeplejerske eller praksismanager, som er ansvarlig for den daglige drift. Herudover, er der en række sekretærer og konsultationssygeplejersker ansat, som alle er superdygtige.

Løn- og arbejdsvilkår er attraktive og vi bistår med at finde en passende bolig/overnatningsmulighed, hvis det ønskes. Har du lyst til og mulighed for at spendere lidt af tiden hen over skolesommerferien i én af omtalte Nærklinikker / Regionsklinikker, så opret digher. eller kontakt os direkte.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy